Wandel zondag dwars door stadhuis en schouwburg in eerste editie CM Urban Walk Kortrijk

SchouwburgKortrijk

De schouwburg met zijn prachtige glaskoepel, de Broeltorens, het Texture Museum, het historische stadhuis, … Dit zijn slechts enkele van de unieke locaties die op zondag 18 september op het pad liggen van de deelnemers aan de CM Urban Walk Kortrijk. Online inschrijven voor deze sportieve ontdekkingstocht – waarbij de wandelaars onderweg ook enkele lekkernijen zullen kunnen proeven – kan nog tot en met zaterdag 17 september.

Start en finish van de eerste editie van de CM Urban Walk Kortrijk bevinden zich op het Nelson Mandelaplein. Verspreid over het 10 km lange parcours liggen 18 locaties die hun deuren openzwaaien voor de wandelaars. Daarbij ook een aantal locaties die normaal gezien niet publiek toegankelijk zijn en die speciaal voor de CM Urban Walk Kortrijk een uitzondering maken. Zo mogen de deelnemers zich zondag verheugen op een passage door de Raadzaal, de Beatrijszaal én de middeleeuwse kelder van het historische stadhuis. Bekijk hier het volledige parcours met alle locaties >>

De CM Urban Walk Kortrijk heeft ook een culinair luik, met lokale producten. Zo mogen de deelnemers onderweg proeven van het Kortrijke bier Martha en van echte Kortrijkse beschuit. In het Koning Albertpark kunnen alle deelnemers dan weer genieten van een heerlijk IJslands ontbijt, aangeboden door Arla Skyr. Na de finish ontvangt iedereen ook nog een leuke CM Urban Walk Kortrijk-magneet als aandenken.

Vijf steden, vijf ontdekkingstochten

De CM Urban Walk Kortrijk is na Hasselt en Antwerpen de derde van vijf wandelingen in de CM Urban Walk Series. Na Kortrijk volgen nog een CM Urban Walk in Diest (6 november) en Gent (4 december).

PRAKTISCHE INFO CM URBAN WALK KORTRIJK

Programma zondag 18 september 2022: 

  • Vanaf 08u30: afhalen deelnamepakket
  • 9u00 – 11u10: start in waves
  • 16u00: finish laatste deelnemer

Start & finish:

Nelson Mandelaplein
8500 Kortrijk

Deel dit bericht