Laatste tips!

Golazo-Urban-Walk-Hasselt-220522-WEB-129

Zondag is het zover, dan ontdek je Kortrijk op zijn mooist tijdens de allereerste editie van de CM Urban Walk Kortrijk! Een prachtige route van 10 km door de stad met bijzondere gebouwen en verborgen plekjes.

Deze 9 ultieme tips brengen je alvast een stapje dichter bij de finish!

 1. Afhalen deelnemersbadge

Op vertoon van je e-ticket kan je op zondag 18 september je deelnemersbadge afhalen aan de inschrijvingszone op het Nelson Mandelaplein. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox of passeer de dag zelf even langs de helpdesk.

 1. Start in waves

Het is belangrijk dat je je zondag houdt aan je gekozen tijdslot, dit staat vermeld op je e-ticket. In een vroegere of latere wave starten is niet mogelijk. Hierdoor willen we wachtrijen vermijden en kan je in alle comfort de verschillende locaties ontdekken.

 1. Mobiliteitsinfo

Weet jij al hoe je op zondag 18 september naar de start zal komen? Het liefst zien we jullie natuurlijk met het openbaar vervoer, de fiets of zelfs te voet komen. Kom je toch met de wagen? Hou er rekening mee dat de binnenstad van Kortrijk die dag autovrij is en vermijd een boete!

 1. Hou je aan de verkeersregels

Het parcours is volledig bepijld maar niet helemaal verkeersvrij. Hou je dus steeds aan de gangbare verkeersregels.

 1. Locaties

De Broeltorens, het Texture Museum, het Stadhuis en de Schouwburg,… We verrassen jullie zondag met maar liefst 18 toplocaties! Ontdek hier het volledige parcours.

 1. Ijslands tussendoortje

Onderweg, in het Koning Albertpark, kan je genieten van een Ijslands tussendoortje aangeboden door Arla Skyr. Rijk aan eiwitten, 100% natuurlijk en 0% vet.: klinkt niet slecht toch?

 1. Deelnamepakket

Enkel op vertoon van de bonnetjes die je bij je deelnemersbadge ontvangt, krijg je het volledige deelnamepakket. Hou deze goed bij tijdens de wandeling! Naast Arla Skyr kan je ook genieten van:

 • Een lekker proevertje van het Kortrijkse bier Martha
 • Echte Kortrijkse beschuit

Vergeet ook zeker je souvenir niet! Aan de finish krijg je een leuke CM Urban Walk Kortrijk magneet.

 1. Herbruikbare bekers

Let’s go green! Je dorst lessen onderweg? We voorzien geen wegwerpbekertjes aan de bevoorradingspost van de CM Urban Walk Kortrijk. Je kan er natuurlijk wel je eigen drinkbus of herbruikbare beker bijvullen. Nog op zoek naar een groen alternatief? Koop ter plaatse aan de helpdesk een handige opvouwbare beker voor maar €3.

 1. Have fun!

Misschien wel de beste tip die we je kunnen meegeven. Vergeet vooral niet te genieten tijdens de wandeling! Maak er samen met je medewandelaars een onvergetelijke dag van.

We zien je graag aan de start!

Deel dit bericht